Servicii cloud Office 365
• Siguranță și disponibilitate maximă a datelor;
• Accesul utilizatorilor de pe până la 5 dispozitive diferite;
• Administrare ușoară prin interfață tip browser;
• Accesul la cele mai moderne instrumente de lucru în echipă (calendare, task-uri, contacte comune, site-uri de echipă și site public), acces în zone de stocare comună (tip cloud) de fișiere de date cu posibilitatea de creare/editare prin browser sau suită Office instalată pe stațiile client (Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote, Publisher);
• Plan de abonare flexibil funcție de necesități.

Cloud Computing
• ​Conceptul de Cloud Computing (în traducere ad-literam „calculare în nor”, concret „calcul în Internet”) este relativ nou în informatică şi se referă la utilizarea de memorie și capacități de stocare, servere partajate și interconectate prin intermediul internetului, fără ca utilizatorul să aibă nevoie să cunoască amplasarea sau configuraţia fizică a sistemelor care furnizează aceste servicii.
• Puterea Cloud Computing-ului este aceea că beneficiați din prima de serviciul final, fără a întreprinde multe alte acțiuni pentru a ajunge la finalitatea dorită.

Transformarea modului de lucru
• ​​Deţineţi controlul asupra afacerii dvs. şi îmbunătăţiţi colaborarea: partajaţi cu uşurinţă documente de dimensiuni mari şi accesaţi-vă fişierele de lucru rapid, de oriunde şi de pe orice dispozitiv.

Îmbunătăţirea lucrului în echipă
• ​Calendarele partajate fac mai uşoară coordonarea întâlnirilor şi gestionarea mai eficientă a timpului angajaţilor. Păstraţi legătura cu colegii utilizând Lync 2013 pentru a vedea când se află la birou şi când pot discuta sau când pot fi apelaţi.

Colaborarea mai bună
• Colaboraţi la documente şi editaţi-le simultan utilizând Word 2013, Excel 2013 şi PowerPoint 2013. Organizaţi conferinţe web şi utilizaţi apelarea video HD pentru a păstra legătura cu colegii. Treceţi de la Office 365 Premium pentru firme mici la Office 365 pentru firme mijlocii şi puteţi crea site-uri intranet şi spaţii de lucru SharePoint pentru echipele dvs.

Simplificarea întreţinerii infrastructurii IT
• ​Acum totul este integrat într-o singură platformă Microsoft şi vă puteţi accesa informaţiile de pe aproape orice tip de PC, smartphone, tabletă sau browser web. Este simplu să instalaţi suita Office şi să gestionaţi conturile utilizatorilor, site-urile web şi partajarea online a documentelor.

Reducerea riscurilor de securitate
• ​Obţineţi protecţie antivirus şi antispam de vârf în domeniu, o durată de funcţionare garantată de 99,9% şi stocare online securizată pentru e-mailuri, calendare, contacte şi documente. Dacă utilizaţi un software învechit, cum ar fi Office 2003, upgrade-ul la noua versiune de Office va fi mult mai sigur şi vă va oferi actualizări regulate din partea Microsoft.

Încearcă chiar acum
Pentru a vă edifica mai bine asupra acestei soluții vă oferim posibilitatea de a vă deschide conturi demo cu administrare delegată,valabile 30 de zile pentru 25 de utilizatori. În funcție de dimensiunea companiei dvs., puteți testa fie abonamentul Business Premium pentru firme mici și medii, fie abonamentul Enterprise E3 pentru firme mari.

Planuri. Serviciile noastre.
Puteţi vizualiza gama completă a planurilor de afaceri pe​ntru Office 365 pentru firme mici, mijlocii şi întreprinderi accesând următorul link.

Polisea, în calitate de Microsoft Silver Partner, vă poate sprijini cu una sau mai multe dintre activitățile de consultanță privind planurile tarifare care corespund necesităților dvs., implementarea inițială, asigurarea migrării server-ului actual în cloud și administrarea conturilor. Tarifele se vor stabili conform complexității proiectului. Pentru a ne solicita o ofertă, nu ezitați să ne contactați.

Sistemul de telefonie 3CX
• Sistemul de telefonie VoIP se compune dintr-o soluție software care rulează sub Wind​​ows oferită de ​către 3CX împreună cu echipamente hardware CISCO (routere, gateway, telefoane IP) și programe care emulează telefoanele pe PC-uri sau smartphone-uri și permite la noul sistem de telefonie internă VoIP care înlocuiește centralele analogice învechite de tip PBX cu soluția modernă de transmitere a vocii prin intermediul rețelei de date.

Cum funcționează?
• Sistemul de telefonie 3CX rulează pe o maşină Windows şi poate avea ca extensii orice telefon SIP soft sau de birou, iPhone sau Android;
• Liniile externe se pot conecta utilizând interfeţe VoIP (păstrând liniile PSTN actuale) sau direct la provideri VoIP.

De ce 3CX? Ce beneficii am?
• Costuri inferioare centralelor analogice PBX la opțiuni similare;
• Administrare simplă sub Windows accesibilă chiar utilizatorilor neexperimentați;
• Număr de extensii (interioare/exterioare) nelimitat, licențierea făcându-se funcție de numărul maxim de apeluri simultane;
• Asistentă digitală și meniuri vocale;
• Cozi de așteptare pentru apeluri exterioare (call-center);
• Elimină necesitatea cablării separate pentru voce, sistemul funcționând pe o rețea nouă sau existentă dedicată exclusiv datelor;
• Integrarea căsuței vocale cu mesageria electronică e-mail;
• Funcții de redirecționare a apelurilor interne inclusiv către telefoane mobile inteligente permițând inițierea/primirea apelurilor de către utilizatori practic indiferent de locul unde se află (în firmă, acasă, în deplasare, etc.);
• Conectarea mai multor sedii prin rețeaua internet, asigurând comunicațiile de voce inter-sedii gratuit;
• Rutarea convorbirilor externe pe canale de internet la costuri neglijabile sau chiar fără.

Descarcă și testează

Dacă acest serviciu prezi​ntă interes pentru dvs., Polisea, în calitate de Partener 3CX, vă stă la dispoziție cu consultanță, implementare, furnizarea de echipamente hardware, instruire și/sau administrare, inclusiv cu posibilitatea de testare gratuită pentru un număr limitat de apeluri simultane și funcții.

Pentru a solicita o ofertă completă nu ezitați să ne contactați​.

Soluții automatizări

Ce vă putem oferi?
Polisea vă pune la dispoziție soluții de automatizări la cheie, sisteme de securitate și monitorizare încăperi sau trafic, precum și sisteme de supraveghere alarmă sau video:

  • - Automatizări industriale: analiza tehnică a proceselor industriale și implementarea soluțiilor eficiente în raport tehnico-economic în domeniul automatizărilor electrice, proiectare, dezvoltare și optimizare software, precum și punere în funcțiune, service și training utilizatori;
  • - Proiectare dezvoltare software: soluții de automatizări bazate pe automate programabile și microcontrolere, dar și soluții de monitorizare și controlul proceselor în timp real;
  • - Inginerie electrică: proiectarea și realizarea tablourilor electrice de automatizare și de distribuție pe baza instrumentelor software și a personalului calificat, proiectarea și realizarea rețelelor de comunicație industriale.

micr1

microchip

Proiecte
Dintre proiectele implementate de către membrii echipei Polisea, reamintim sistemul de semaforizare al traficului pietonal și al vehiculelor, precum și sistemul de avertizare prezență personal celule roboți, ambele proiecte elaborate în cadrul uzinei Ford din Craiova.

Polisea vă poate sprijini și consulta cu orice tip de soluție de automatizare, asigurându-vă că vom găsi metoda optimă pentru necesitățile dvs. Pentru a ne solicita o ofertă sau eventual un sfat de demarare al proiectului nu ezitați să ne contactați.

Solicită aici un abonament la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și oferte: